Huu Konepaja ravintolan sisältä

Yhteystiedot

Konepajankuja 7
D-talo alakerta (sisäpiha)
00510 Helsinki

Palvelemme

Aamiainen
ma-pe 8.00-9.30

Lounas
ma-pe 10.30-14.00

Kerrostarjoilut tilauksesta

Jätä viesti meille

"*" näyttää pakolliset kentät

Tilaisuuden toivottu ajankohta
PP dot KK dot VVVV
PP dot KK dot VVVV
Tilaisuuden tiedot
Auta meitä tarjoamaan paras kokonaisuus
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.


Konepajan alue

Helsingin Vallilan Konepajan alue – entinen Helsingin laitakaupunki ja teollisuusalue on nykyään viihtyisä ja mielenkiintoinen urbaani ja kehittyvä kokonaisuus, johon on rakentunut erilaisia toimitiloja, useita ravintoloita ja baareja sekä hotelli.

Pasilan konepaja on valtakunnallisesti merkittävä teollisuus- ja kulttuuriympäristö. Se oli aikanaan Valtion rautateiden suurin konepaja, joka työllisti parhaillaan noin 1 500 ihmistä.

Konepajan alue sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta, Alppiharjun ja Vallilan välisellä alueella.

Kanrestan Hyvän tekijät -konsepti

HUU Konepajan taustalla toimiva Kanresta loi Hyvän tekijät -konseptin viestimään vastuullisuudestamme ja roolistamme yhteiskunnallisena yrityksenä.

Viesti kiteyttää Kanrestan toiminnan yhteiskunnallisena yrityksenä, joka jakaa osinkonsa omistajalleen Suomen Kansanterveysyhdistykselle. ​

Kanresta on olemassa tehdäkseen hyvää. 

Viesti viittaa samalla myös sekä ruokaan, palveluun että elämykseen. Sillä voidaan siis allekirjoittaa niin olemassaolon tarkoitus, kaikki Kanrestan palvelulupaukset kuin toimintaa ohjaava asenne.​

Kanrestan työntekijät ovat hyvän tekijöitä: he tekevät hyvää ruokaa, hyviä tilaisuuksia, hyvää palvelua ja osallistuvat samalla yhteisen hyvän tekemiseen.​

Sisäisenä asenteena se velvoittaa tekemään ja tarttumaan. Kanresta on täynnä tekijöitä, joita ohjaa halu tehdä hyvää. 

Liity hyvän tekijöiden joukkoon – valitse Kanresta tapahtumasi tekijäksi!

Tutustu Kanrestaan lisää!